Băsescu despre AUR: Campania nu pare de sorginte românească/ E un turn înalt la Sankt Petersburg unde sunt trolii de toate naţiile

Traian Băsescu a comentat, luni seara, rezultatele obţinute de AUR, spunând că nu vrea să facă specualţii, dar campania formaţiunii nu i se pare „de sorginte românească”.

9416 afișări
Imaginea articolului Băsescu despre AUR: Campania nu pare de sorginte românească/ E un turn înalt la Sankt Petersburg unde sunt trolii de toate naţiile

Băsescu despre AUR: Campania nu pare de sorginte românească/ E un turn înalt la Sankt Petersburg unde sunt trolii de toate naţiile

Întrebat, luni seară, la Digi24, dacă AUR „a furat” procentele PMP, Băsescu a răspuns: „Nu aş specula. Nici nu vreau să mă pronunţ asupra apariţiei explozive a acestei formaţiuni. Surpriza majoră este că a avut o campanie tăcută extrem de puternică în diaspora unde au obţinut rezultate absolut fabuloase”.

Băsescu a adăugat că încă îşi face propriile analize, însă a observat „o campanie de o agresivitate extremă pe internet şi o campanie care nu pare de sorginte românească”.

Întrebat de moderator la ce se referă, Băsescu a răspuns: „Am văzut multe figuri cu ochii oblici pe acolo”.

Rugat să dea detalii, Traian Băsescu a continuat: „Adică e un turn înalt la Sankt Petersburg unde sunt trolii de toate naţiile care s-au mai băgat şi în Brexit şi în alegerile din Statele Unite şi nu exclud posibilitatea să se fi băgat puţin şi în alegerile din România. Dar este la acest stadiu o speculaţie”.

Întrebat dacă speculaţia se bazează pe observaţiile sale, Traian Băsescu a afirmat: „pe observaţiile mele cu privire la surpriza din diaspora. Dacă, să spunem că aici au fost activi, s-au dus, au luat steagul de fiecare dată, au umblat, în diaspora trebuie să faci o muncă gigantică să obţii asemenea scoruri cum a obţinut AUR. Iar acest lucru, plus dacă vă uitaţi la investiţiile care s-au făcut pe internet, sunt lucruri care mă obligă să gândesc, ceea ce nu înseamnă că există suspiciuni majore. Dar nici nu pot să nu gândesc”.

Întrebat, mai departe, dacă ar trebui să existe o investigaţie în acest sens, Băsescu a răspuns: „Nu cred că eu sunt cel îndreptăţit să tragă un semnal către instituţii”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici