Băsescu, despre demisia lui Vosganian: Cred că este un gest de bun simţ, dar votul din Senat rămâne

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că demisia lui Varujan Vosganian din Guvern este un gest de bun simţ, precizând că, totuşi, votul din Senat rămâne şi nu înţelege de ce a trebuit ca această instituţie să fie compromisă.

231 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre demisia lui Vosganian: Cred că este un gest de bun simţ, dar votul din Senat rămâne

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

"E un gest de bun simţ", a spus Băsescu, întrebat despre demisia lui Vosganian din Guvern.

El a menţionat că "votul din Senat rămâne".

Varujan Vosganian şi-a anunţat, luni, demisia din funcţia de ministru al Economiei.

Vosganian a făcut acest anunţ după ce a ieşit din cabinetul preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, unde a avut loc o şedinţă a liderilor PNL la care au participat şi premierul Victor Ponta şi liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu.

"În urma declaraţiei pe care am făcut-o în plenul Senatului, am avut întâlnire cu liderii USL şi am explicat din nou care este motivaţia declaraţiei mele şi, în acelaşi timp, pentru a înlătura orice posibilă ambiguitate, orice posibilă controversă privind activitatea Guvernului, am explicat de ce este utilă prezentarea demisiei mele de onoare din funcţia de ministru al Economiei. Aceasta, în contextul în care, pe de o parte, votul din Senat a dovedit nevinovăţia mea şi în plus a arătat încrederea de care mă bucur în rândul clasei politice, iar pe de altă parte moştenirea pe care o las în Ministerul Economiei în care mai toate dosarele grele sunt aproape de scadenţă, cred că este o confirmare a faptului că mi-am făcut datoria la Ministerul Economiei", a spus Vosganian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici