Băsescu, despre o candidatură a lui Isărescu la prezidenţiale: E o glumă, sunt convins că nu vrea

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, referitor la o posibilă candidatură a guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, la alegerile prezidenţiale, că este o glumă, arătând că este convins că Isărescu nu vrea să candideze.

514 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre o candidatură a lui Isărescu la prezidenţiale: E o glumă, sunt convins că nu vrea

Mugur Isarescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"E o glumă. În primul rând sunt convins că nu vrea. Îl cunosc bine pe guvernator", a afirmat, la B1 Tv, Traian Băsescu, la întrebarea cum vede o posibilă candidatură a lui Mugur Isărescu.

El a adăugat că populaţia l-ar vedea pe Mugur Isărescu ca cel mai bun guvernator şi este o problemă schimbarea de pe o poziţie pe alta.

"În al doilea rând, aduceţi-vă aminte, vă dau un exemplu practic, ca să vă exemplific un principiu: când am candidat cu Mircea Geoană la Primăria Capitalei, el avea un nivel de încredere mult mai mare decât mine, pe care o avea ca ministru de Externe. Când a intrat să facă ceva unde populaţia nu-l vedea, ca primar al Capitalei, l-am bătut din primul tur. A fost cel mai facil adversar pe care l-am avut. Pe Isărescu l-ar vedea însă ca cel mai bun guvernator. Este o mare problemă cu shift-ul de pe o poziţie pe alta", a explicat Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici