Băsescu, despre plecarea lui Antonescu de la Cotroceni: Nu o să fie preşedinte niciodată

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, luni, cum califică plecarea lui Crin Antonescu de la Cotroceni înainte de sfârşitul ceremoniei de depunere a jurământului de învestitură de către Ramona Mănescu, el răspunzând: "Nu o să fie niciodată preşedinte, nu ştie ce înseamnă să fii preşedinte".

1296 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre plecarea lui Antonescu de la Cotroceni: Nu o să fie preşedinte niciodată

Crin Antonescu (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează faptul că preşedintele Senatului, Crin Antonescu, preşedinte al PNL, a plecat de la Cotroceni, unde avea loc ceremonia de învestitură a Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor, înainte de terminarea evenimentului, Băsescu a răspuns: "Într-un singur fel. Nu o să ajungă niciodată preşedinte pentru că nu ştie ce înseamnă să fii preşedinte, să respecte funcţia. Nu poţi să ajungi preşedinte pentru că nu ştii să respecţi funcţia. Şi, de fapt, era o ceremonie dedicată colegei sale".

Crin Antonescu, liderul PNL şi preşedintele Senatului, a plecat de la ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, desfăşurată la Palatul Cotroceni, înainte ca şeful statului, Traian Băsescu, să îşi ţină discursul specific pentru aceste ceremonii.

Antonescu a asistat numai la momentul citirii decretului prezidenţial de numire a Ramonei Mănescu, a rostirii de către aceasta a formulei jurământului, iar, după ce aceasta i-a înmânat şefului statului jurământul semnat, liderul PNL a părăsit sala, înainte ca Băsescu să ia cuvântul.

Ceremonia de depunere a jurământului de la Palatul Cotroceni a fost foarte scurtă, durând câteva minute.

Ramona Mănescu a depus, luni, jurământului de învestitură în funcţia de ministru al Transporturilor, într-o ceremonie organizată la Palatul Cotroceni, la care au luat parte preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor şi membri ai Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici