Băsescu, despre summit-ul UE: A fost greu, dar mi-a plăcut. Eu cred că mi-am făcut datoria

Preşedintele Traian Băsescu a spus, vineri seară, la Bruxelles, referindu-se la summit-ul UE, că "a fost greu", dar i-a plăcut şi că el crede că şi-a făcut datoria, împreună cu toată echipa care l-a însoţit.

611 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre summit-ul UE: A fost greu, dar mi-a plăcut. Eu cred că mi-am făcut datoria

Băsescu, despre summit-ul UE: A fost greu, dar mi-a plăcut. Eu cred că mi-am făcut datoria (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Eu mulţumesc nu numai echipei care m-a însoţit, ci şi partenerilor din Consiliul European. Vă pot spune că a fost greu, dar mi-a plăcut. Eu, personal, sunt mulţumit. Faţă de ce se putea, sunt mulţumit. Cred că şi eu şi cei care m-au însoţit ne-am făcut datoria, dar fiecare la locul lui: eu politic, ei tehnic, dar ne-am făcut-o", a spus preşedintele Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici