Băsescu, despre Vîntu, Voiculescu şi Patriciu: Cu mine nu vor găsi compromisul

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1 Tv, că Sorin Ovidiu Vântu, Dinu Patriciu şi Dan Voiculescu nu acceptă ideea că au un preşedinte cu care nu se poate negocia nici interesul lor în justiţie, nici vreun interes financiar.

22 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre Vîntu, Voiculescu şi Patriciu: Cu mine nu vor găsi compromisul

Băsescu, despre Vîntu, Voiculescu şi Patriciu: Cu mine nu vor găsi compromisul (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Sorin Ovidiu Vântu are probleme cu legea, Patriciu are problema discutabilă a datoriilor de 600 milioane transferate la KazMunai, dar nimeni nu ştie ce înţelegere există între KazMunai şi domnul Dinu Patriciu la vânzare, legat de cele 600 de milioane, dacă trebuie să le plătească sau nu. Domnul Voiculescu, funciar şi prin ceea ce a fost, Felix i se spune parcă... ăluilalt, lui Vântu - Nuş... sunt numele lor conspirative.... Nu pot accepta ideea că au un preşedinte cu care nu se poate negocia nici interesul lor în justiţie, nici vreun interes financiar", a declarat Traian Băsescu la B1 Tv.

El a mai spus că, în mod tradiţional, "au trăit cu mâinile băgate până la coate şi dincolo de coate în bani publici şi în bunurile publice".

"Sau în banii altora, în cazul FNI sau a FNA. (...) Cu mine nu vor găsi compromisul", a mai spus şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici