Băsescu: Dodon, sfidat chiar la el acasă. Copiii au cântat "Treceţi, batalioane române, Carpaţii!" | VIDEO

Traian Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu un grup de copii care a sărbătorit, la şcoală, Ziua Naţională a României în satul natal al preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, fostul şef de stat al României precizând că Dodon "a fost sfidat la el acasă".

2247 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Dodon, sfidat chiar la el acasă. Copiii au cântat "Treceţi, batalioane române, Carpaţii!" | VIDEO

Băsescu: Dodon, sfidat chiar la el acasă. Copiii au cântat "Treceţi, batalioane române, Carpaţii!"

"Pentru cei care nu cred în Unire. Priviţi copiii din Republica Moldova. Igor Dodon, SFIDAT chiar la el ACASĂ: Copiii au cântat 'Treceţi, batalioane române, Carpaţii!' în satul său natal. Momente dificile pentru preşedintele pro-rus, Igor Dodon. Ziua Naţională a României a fost sărbătorită cu bucurie în satul natal al lui Igor Dodon, Sadova, mai mult ca sigur spre iritarea preşedintelui pro-rus al Republicii Moldova. Elevii gimnaziului din Sadova au interpretat şi alte piese patriotice, precum „Doamne, ocroteşte-i pe români”, "Drum bun, drum bun, toba bate”, „Basarabie frumoasă”, „Îndemn la Unire”", a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici