Băsescu: Fac apel la partide să fie deplin consens în abordările europene, altfel riscăm enorm

Preşedintele Traian Băsescu a făcut apel, joi, la toate partidele ca în ceea ce priveşte abordările europene să existe un deplin consens, pentru că altfel "riscăm enorm şi cei care vor fi plătitori ai facturii asumării unor riscuri nepermise vor fi românii".

215 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Fac apel la partide să fie deplin consens în abordările europene, altfel riscăm enorm

Băsescu: Fac apel la partide să fie deplin consens în abordările europene, altfel riscăm enorm (Imagine: Bogdan Maran / MediafaxFoto)

"Fac un apel la clasa politică, la toate partidele, ca în ceea ce priveşte abordările europene să existe un deplin consens, pentru că altfel riscăm enorm şi cei care vor fi plătitori ai facturii asumării unor riscuri nepermise vor fi românii. O astfel de abordare înseamnă seriozitate şi consecvenţă, să nu laşi dubii cu privire la apartenenţa ta la UE şi a voinţei tale să fii parte a UE, care tinde şi spre realizarea unei uniuni politice. Iar din acest punct de vedere, eu sunt un susţinător fără rezerve al proceselor care se desfăşoară, însă degeaba le susţin eu dacă nu vom reuşi să realizăm o unitate în abordarea problematicilor europene", a spus Traian Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici