Băsescu: Geoană a minţit la dezbatere că nu s-a întâlnit cu Vântu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Colegiul Director al PDL, că Mircea Geoană a minţit la dezbaterea din primul tur, când a spus că nu s-a întâlnit cu Sorin Ovidiu Vântu, arătând că acesta trebuie să îşi ceară scuze românilor pentru această minciună.

89 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Geoană a minţit la dezbatere că nu s-a întâlnit cu Vântu

Băsescu: Geoană a minţit la dezbatere că nu s-a întâlnit cu Vântu (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

"Vă aduceţi aminte, la dezbaterea la care a participat şi Mircea Geoană, am spus că nu îl puteam găsi la telefon pentru că era ocupat cu Vântu, iar el a spus: «Nu, minte preşedintele, nu am fost ocupat cu Vântu». Aseară a spus Vântu că îl chema în Deltă, la prelucrat", a declarat Băsescu.

El a arătat că nu ştie dacă un om care crede că îi poate minţi pe români în halul acesta poate fi şi preşedinte, sau în orice caz ar putea candida, dar să înceapă prin a-şi cere scuze că a minţit atunci când românii aşteaptă de la candidaţi adevărul.

"Omul ăsta trebuie să înceapă campania pentru turul doi cerându-şi scuze că a minţit în plină campanie, la oră de audienţă maximă. L-au auzit milioane de români", a mai spus Băsescu.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a confirmat, miercuri, la Realitatea TV, că s-a întâlnit cu Mircea Geoană, în Delta Dunării, aşa cum a susţinut Traian Băsescu, însă a apreciat, ironic, că şeful statului nu l-a putut contacta pe liderul PSD din cauza "vreunui bruiaj pe fir".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici