Băsescu: Geoană nu are nicio şansă să câştige întrucât e garantat de Vanghelie şi Iliescu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Iaşi, că Mircea Geoană nu are nicio şansă să câştige alegerile prezidenţiale întrucât este garantat de Vanghelie şi de Iliescu, el spunând că va reveni la Iaşi de ziua Unirii pentru a sărbători cel de-al doilea mandat la Cotroceni.

20 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Geoană nu are nicio şansă să câştige întrucât e garantat de Vanghelie şi Iliescu

Băsescu: Geoană nu are nicio şansă să câştige întrucât e garantat de Vanghelie şi Iliescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Să nu spuneţi la nimeni ceea ce auziţi de la mine: Geoană n-are nicio şansă întrucât el este garantat de Iliescu şi Vanghelie. În ziua când mi-am depus candidatura la Biroul Electoral Central, Iliescu i-a spus lui Geoană că îi predă ştafeta, dar ceea ce n-a înţeles Iliescu este că ştafeta s-a terminat. Au fost trei mandate pe care Iliescu le-a avut şi nu poate pune acum un candidat care să sprijine oligarhia", le-a spus Traian Băsescu participanţilor la mitingul desfăşurat în Piaţa Unirii din Iaşi.

El a afirmat că în 22 noiembrie opţiunea românilor va fi "între a da ţara celor care au condus-o până în 1989, adică oligarhilor şi a o lăsa acolo unde este, adică poporului român".

"Românii trebuie să rămână stăpânii acestui popor. Voi reveni la Iaşi pe 24 ianuarie, de ziua Unirii pentru, a sărbători al doilea mandat al meu la Cotroceni", a spus Băsescu.

El s-a referit şi la criza economică, susţinând că din trimestrul al doilea al anului 2010 România îşi va relua creşterea economică, putând deveni una dintre ţările prospere din Europa.

"Putem deveni una din ţările prospere ale Europei. Nu putem face miracole, dar ne putem atinge ţelul. Este criză, dar învăţătura mea, ca şi marinar, m-a făcut să ţin mâna strâns pe timonă ca să putem să scoatem nava din furtună. Ştiu că nu toţi trăiţi bine. Vă propun să stăm umăr lăngă umăr şi vă doresc din tot sufletul să trăiţi bine", le-a mai spus Traian Băsescu participanţilor la miting.

La mitingul desfăşurat în Piaţa Unirii din Iaşi au participat câteva mii de persoane din judeţele Iaşi, Suceava, Botoşani şi Vaslui, fiind prezentă toată conducerea centrală a PDL, precum şi conducerea organizaţiei judeţene Iaşi.

După manifestaţia electorală este programat un concert susţinut de trupa Voltaj.

În cursul după-amiezei de duminică preşedintele Traian Băsescu va merge la Bacău, unde va participa la un alt miting al PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici