Băsescu: Geoană nu poate dormi dacă trece o zi fără să lanseze atacuri la adresa mea

Şeful statului a declarat, marţi seară, la TVR 1, întrebat despre recentele declaraţii ale liderului PSD Mircea Geoană care îl vizau, că acesta nu poate merge acasă la mama-soacră să spună, într-o zi, că nu a fost suficient de bărbat ca să-l înjure pe Băsescu.

48 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Geoană nu poate dormi dacă trece o zi fără să lanseze atacuri la adresa mea

Băsescu: Geoană nu poate dormi dacă trece o zi fără să lanseze atacuri la adresa mea (Imagine: Mediafax Foto)

El a adăugat că este în regulă dacă atacurile unor lideri politici sunt doar la adresa lui şi nu boicotează activitatea Guvernului.

Amintindu-i-se de o declaraţie de marţi a lui Mircea Geoană care îl viza, Băsescu a spus că acesta nu poate dormi dacă trece o zi fără să lanseze atacuri la adresa sa.

"Nu poate dormi dacă ... Cum se duce acasă la mama-soacră să spună: astăzi am venit şi n-am fost suficient de bărbat să-l înjur pe Băsescu. Se duce întâi mă înjură de două ori şi pe urmă merge acasă", a spus Băsescu, menţionând că nu-i răspunde acestuia, ci doar oferă o explicaţie de ce simte liderul PSD nevoia să atace tot timpul preşedintele.

"Atât timp cât acuzaţiile sau atacurile sunt numai la mine şi nu boicotează activitatea Guvernului, consider că este în regulă", a adăugat Băsescu, referindu-se la declaraţii ale liderilor politici.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici