Băsescu: Ghiţă este un tip de mogul mai periculos decât Voiculescu, care e un turnător nenorocit

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică seară, că Sebastian Ghiţă este "un tip de mogul mai periculos decât Dan Voiculescu", iar despre cel din urmă a afirmat că este "un turnător nenorocit".

1946 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Ghiţă este un tip de mogul mai periculos decât Voiculescu, care e un turnător nenorocit

Dan Voiculescu (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

"Mai toxic este Ghiţă decât Voiculescu. Măcar la Voiculescu ştii câte parale face, el e un turnător nenorocit, şi-a turnat rudele, familia, la Securitate ca să-i fie lui bine. Salariaţii lui recită pe bani partitura pe care le-o dă (...) sunt plătiţi pentru un singur lucru, să mintă continuu, să spele pe creier, să-l apere pe mogulul lor, care e în pragul puşcăriei", a declarat Băsescu, la Realitatea Tv.

El a susţinut că "Ghiţă este alt specimen".

"Eu îl consider toxic pentru că el este din generaţia tânără, este un om de afaceri tânăr, îl compar şi cu Vântu. Vântu a dobândit un imperiu mediatic furând de la privaţi, nu prea s-a atins de stat, a încercat să facă ceva cu CEC-ul, cu FNI-ul - vedem cum iese, că e procesul în derulare. Ghiţă numai cu bani de la stat, numai prin contracte cu statul, sprijinit în mod categoric în ultimii ani de Victor Ponta, ia bani din afacerile cu statul după care vine şi se pune cu arme şi bagaje la construcţia statuii lui Victor Ponta, în detrimentul corectitudinii jurnalistice. Este un tip de mogul mult mai periculos decât Voiculescu, pentru că nu are CV-ul lui Voiculescu, poate să spună «sunt tânăr, am reuşit în afaceri şi fac ce vreau cu banii mei». Când faci jurnalism nu faci ce vrei, faci ce-ţi spune regula acestei cea de-a patra puteri în stat, sau te declari: Eu, pe banii pe care mi-i asigur din contractele cu statul, printre altele susţin pe prim-ministrul corupt Victor Viorel Ponta", a afirmat şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici