Băsescu i-a îndemnat pe membrii PMP să aibă moralul ridicat, să susţină independenţa justiţiei

Fostul preşedinte Traian Băsescu i-a îndemnat, miercuri, pe reprezentanţii PMP să aibă "moralul ridicat" şi le-a spus, referitor la Elena Udrea, că PMP trebuie să susţină în continuare independenţa justiţie, iar "chestiunile" se clarifică în instanţă, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PMP.

486 afișări
Imaginea articolului Băsescu i-a îndemnat pe membrii PMP să aibă moralul ridicat, să susţină independenţa justiţiei

Traian Băsescu (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, după ce s-a instalat în biroul său amenajat în sediul PMP, Băsescu a vorbit cu liderii PMP despre situaţia partidului, care se află într-un "moment dificil", după reţinerea de către DNA a Elenei Udrea.

"Nu ştiam că vine domnul Băsescu, ne-am trezit cu dânsul la partid", a precizat un lider al PMP.

Potrivit surselor citate, Traian Băsescu le-a spus celor prezenţi că trebuie să aibă moralul ridicat atât ei, cât şi membrii de partid şi că "PMP trebuie să rămână ferm angajat pe lupta dusă pe consolidarea justiţiei şi independenţa justiţiei şi chestiunile se clarifică în instanţă".

Biroul lui Traian Băsescu, amenajat în sediul PMP, are mobilier, televizor şi un ceas mare, aici fiind depozitată şi arhiva fostului preşedinte, pe care o avea în strada Modrogan, la sediul PDL, au mai precizat sursele menţionate.

Vicepreşedintele PMP Clement Negruţ a declarat pentru MEDIAFAX că Traian Băsescu "va veni când va dori" la PMP , adăugând că fostul şef al statului are nevoie de linişte.

"Domnul preşedinte Băsescu s-a instalat în biroul domniei-sale. Domnia-sa are nevoie de linişte, iar noi avem nevoie de domnia-sa. A venit la PMP şi am discutat despre partid şi despre parteneriatului PMP cu domnia-sa",a precizat Negruţ.

Întrebat dacă Băsescu va veni de acum încolo în fiecare zi la PMP, Clement Negruţ a răspuns:”Domnia sa (Băsescu-n.r.) îşi face programul, nu-i spunem noi. Când va dori, va veni la partid”.

Elena Udrea a anunţat încă de anul trecut că PMP i-a amenajat un biroul lui Traian Băsescu în care acesta urma să se mute după ce nu mai era preşedinte al României.

Reprezentanţii PMP l-au aşteptat, înainte de Crăciun, pe Băsescu să vină să-şi preia biroul, însă fostul preşedinte al României a transmis la acea dată că nu are aşa ceva în program.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici