Băsescu: I-am spus lui Antonescu, la Cotroceni, citez: "Vreţi să rămâneţi în opoziţie până în 2016"

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1TV, că i-a spus lui Crin Antonescu, la Cotroceni, la finalul întâlnirii, văzând cât sunt de copii cei din opoziţie în abordare, că va rămâne în opoziţie până în 2016.

379 afișări
Imaginea articolului Băsescu: I-am spus lui Antonescu, la Cotroceni, citez: "Vreţi să rămâneţi în opoziţie până în 2016"

Băsescu: I-am spus lui Antonescu, la Cotroceni, citez: "Vreţi să rămâneţi în opoziţie până în 2016" (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Văzând cât sunt de copii cei din opoziţie în abordare, mi s-a părut că trebuie să-i spun domnului Antonescu un lucru esenţial, că va rămâne în opoziţie. Citez: «Evident vreţi să rămâneţi în opoziţie până în 2016»", a spus Băsescu la B1TV, precizând că nu a auzit răspunsul lui Antonescu.

"Nu am auzit răspunsul. Părea puţin buimac", a spus şeful statului despre Crin Antonescu.

Preşedintele a mai afirmat că a încercat cu opoziţia "o discuţie serioasă", dar liderii USL s-au dovedit imaturi.

Băsescu s-a referit şi la informaţiile apărute în presă despre "afacerile avocatului Şova".

"Am văzut în presă afacerile avocatului Şova şi transferul de bani către biroul domnului Ponta şi atunci am înţeles de ce era pornit pe Manţog", a mai spus preşedintele.

De asemenea, şeful statului a mai spus că dacă ar fi în opoziţie ar avea cu totul altă ofertă pentru electorat.

"Formula «Jos Băsescu» nu le aduce nimic, asta vrea şi electoratul. Trebuie să vină cu soluţii alternative credibile. Aşteptam un compromis necesar pentru România, dar soluţiile lor au fost guvern de tehnocraţi şi alegeri anticipate. Asta înseamnă cel puţin patru luni Guvern provizoriu", a mai spus preşedintele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici