Băsescu, în plen: Aţi văzut un dictator care să dea opoziţiei funcţia de premier?

Preşedintele Traian Băsescu s-a adresat, vineri, în plenul Parlamentului, reprezentanţilor USL, întrebând: "Aţi văzut un dictator care să dea opoziţiei funcţia de premier?", el adăugând: "E, dacă nu aţi văzut, mai căutaţi dictatori".

233 afișări
Imaginea articolului Băsescu, în plen: Aţi văzut un dictator care să dea opoziţiei funcţia de premier?

Băsescu, în plen: Aţi văzut un dictator care să dea opoziţiei funcţia de premier? (Imagine: Razvan Chirita / Mediafaxfoto)

Şeful statului a mai întrebat reprezentanţii puterii dacă au văzut un dictator care să numească în fruntea celui mai important serviciu de informaţii un reprezentant al opoziţiei.

De asemenea, Băsescu a mai întrebat dacă cei de la putere au mai văzut un dictator care să numească şef la Serviciul de Informaţi Externe un reprezentant al opoziţiei.

"E, dacă nu aţi văzut, mai căutaţi dictatori", a spus Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici