Băsescu, întrebat când mai face public un filmuleţ: Funcţie de nevoi

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, sâmbătă, la o reuniune a PMP, când mai face public un filmuleţ, el răspunzând râzând: ”Funcţie de nevoi”, după care a precizat că acesta este răspunsul în glumă.

172 afișări
Imaginea articolului Băsescu, întrebat când mai face public un filmuleţ: Funcţie de nevoi

Traian Băsescu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

”Funcţie de nevoi. Ăsta e răspunsul în glumă. Eu niciodată nu am iniţiativa lucrului care poate părea în neregulă”, a spus Traian Băsescu.

”Dacă Victor Ponta nu ar fi spus minciuni (...) n-aş fi dat niciodată filmul acelei întâlniri, pentru că de regulă astfel de discuţii nu sunt destinate publicului, dar când ieşi de acolo şi minţi (...) lucrurile mi-au părut extrem de grave ca fals”, a continuat Traian Băsescu.

”Sper să nu mă mai oblige să argumentez vreodată că minte. De fapt, minciuna la Victor Ponta e axiomatică şi, din păcate, va reuşi să păcălească foarte mulţi români. Sper că nu vor fi aşa de mulţi să îl şi facă preşedinte pe Victor Ponta”, a mai spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici