Băsescu, întrebat cu cine va vota în turul doi, râzând: Pot spune că o să îi votez pe amândoi?

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, întrebat cum va vota în turul doi al alegerilor prezidenţiale şi dacă îşi va anula votul, că vrea să aibă această discuţie după primul tur, şi a adăugat, râzând: "Pot spune că o să îi votez pe amândoi?".

231 afișări
Imaginea articolului Băsescu, întrebat cu cine va vota în turul doi, râzând: Pot spune că o să îi votez pe amândoi?

Traian Basescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pot spune că o să îi votez pe amândoi?", a întrebat Traian Băsescu la Realitatea TV, în glumă, despre opţiunea sa în tirul doi la prezidenţiale.

Şeful statului a arătat că vrea să aibă această discuţie în turul doi, nu acum.

"Să avem această discuţie după turul întâi. Deocamdată, candidatul meu este Elena Udrea. Deocamdată pe Udrea o să o votez, discutăm după primul tur", a spus Băsescu.

Întrebat ce făcea în urmă cu cinci ani, în ziua de vineri, înaintea scrutinului pentru prezidenţiale, Traian Băsescu a spus că era acasă.

"Am avut un stil foarte relaxat în campanie (...) Nu am acceptat nicodată să preiau presiunea staff-ului, le spuneam cu ce nu sunt mulţumit, eventual făceam modificări de program", a povestit Băsescu.

Potrivit şefului statului, "cea mai grea" campanie a fost cea din 2009, pentru că în 2004 nu avea nimic de pierdut, pentru că nu era cotat cu multe şanse de câştig, dar în 2009 era preşedintele în funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici