Băsescu, întrebat dacă renunţarea la o perioadă de mandat nu e truc: Hai că nu-s Iliescu, dom'le

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, miercuri, la 10 TV, dacă anunţul privind renunţarea la o parte din mandat în schimbul revizuirii Constituţiei nu este un truc pentru a obţine un nou mandat de şef al statului, el răspunzând: "Hai că nu-s Iliescu, dom'le".

255 afișări
Imaginea articolului Băsescu, întrebat dacă renunţarea la o perioadă de mandat nu e truc: Hai că nu-s Iliescu, dom'le

Băsescu, întrebat dacă renunţarea la o perioadă de mandat nu e truc: Hai că nu-s Iliescu, dom'le

Întrebat, în contextul declaraţiilor privind renunţarea la o parte din mandat pentru revizuirea Constituţiei, dacă anunţul său nu este "un truc" pentru a obţine un nou mandat, Băsescu a răspuns: "Hai că nu-s Iliescu, dom'le".

Preşedintele a declarat, miercuri seară, la 10Tv, că este dispus să renunţe la mai mult de un an de mandat dacă politicienii sunt dispuşi să accepte revizuirea Constituţiei, menţionând că exclude, în acest context, varianta de a fi premier.

El a precizat, răspunzând unei întrebări, că este dispus să renunţe din noiembrie 2012 la mandat, dacă politicienii acceptă revizuirea Constituţiei.

Preşedintele Traian Băsescu a mai declarat, recent, că este dispus să renunţe la o parte din mandat pentru ca prezidenţialele şi legislativele să se suprapună din nou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici