Băsescu la Bacău: Geoană să ia de la Iliescu ştafeta şi să plece cu ea în America

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Bacău, că liderul PSD Mircea Geoană trebuie să ia "ştafeta" de la Ion Iliescu şi să meargă cu ea în Statele Unite ale Americii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

48 afișări
Imaginea articolului Băsescu la Bacău: Geoană să ia de la Iliescu ştafeta şi să plece cu ea în America

Băsescu la Bacău: Geoană să ia de la Iliescu ştafeta şi să plece cu ea în America (Imagine: Sebastian Sascău/Mediafax Foto)

"Nu am făcut o înţelegere cu oligarhii, nu am făcut o înţelegere cu mogulii de presă, nu am vrut ca Sorin Ovidiu Vântu să preia Poşta Română şi nu am făcut nicio înţelegere să i se închidă dosarele lui Dinu Patriciu. Îi transmit domnului Mircea Geoană, cel care atunci când şi-a depus candidatura, l-a ascultat pe domnul Ion Iliescu, când i-a transmis «Mirceo, îţi predau ştafeta!», să ia ştafeta şi să se ducă în Statele Unite", a spus Băsescu.

El a făcut apel la cele câteva mii de persoane participante la mitingul electoral să meargă la referendumul pentru Parlament unicameral, spunând că acesta este mai important decât alegerea preşedintelui.

La finalul discursului, preşedintele i-a prezentat pe cei care l-au însoţit la Bacău: Adriean Videanu, Emil Boc, Theodor Stolojan, Sorina Plăcintă, Radu Berceanu şi Monica Macovei, despre aceasta spunând că este "cel mai cinstit om din România".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici