Băsescu, la întâlnirea cu parlamentarii puterii: O mai putem duce aşa încă doi ani - VIDEO

Preşedintele Băsescu le-ar fi spus parlamentarilor "din arcul puterii" că România a ajuns într-un punct critic, însă "o mai putem duce aşa încă doi ani", iar menţinerea cheltuielilor la acelaşi nivel după reducerea salariilor şi pensiilor ar însemna o creştere a PIB de 21 la sută, potrivit Antena 3.

18 afișări
Imaginea articolului Băsescu, la întâlnirea cu parlamentarii puterii: O mai putem duce aşa încă doi ani - VIDEO

Băsescu, la întâlnirea cu parlamentarii puterii: O mai putem duce aşa încă doi ani (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Postul Antena 3 a dat publicităţii, marţi seară, o înregistrare despre care afirmă că ar fi făcută în timpul întâlnirii dintre preşedintele Băsescu şi parlamentarii "din arcul puterii". În fragmentul dat publicităţii, şeful statului le-ar spune interlocutorilor săi că România este într-un punct critic, însă ar exista soluţii.

"Dacă ne menţinem cheltuielile de după reducerea salariilor şi pensiilor, ar trebui să avem o creştere de 21 la sută a Produsului Intern Brut (PIB) ca să ne acoperim cheltuielile. Am ajuns într-un punct critic. Sigur, nu vreau să înţelegeţi că eu susţin că nu mai avem soluţii. Vreau să ştiţi că putem s-o mai ducem aşa încă doi ani", le-ar fi spus Băsescu parlamentarilor, potrivit înregistrării difuzate de Antena 3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici