Băsescu, la Şcoala de Vară a UNPR: Dacă nu sunt întrebări, hai la o cafea. Gabi, am fost atât de clar

Preşedintele Traian Băsescu a glumit, sâmbătă, la Şcoala de vară a UNPR, cu Gabriel Oprea pe tema lipsei de întrebări din partea participanţilor la eveniment, invitându-i la o cafea şi explicându-i preşedintelui executiv al UNPR că nu sunt întrebări întrucât el a fost "atât de clar" în discursul său

455 afișări
Imaginea articolului Băsescu, la Şcoala de Vară a UNPR: Dacă nu sunt întrebări, hai la o cafea. Gabi, am fost atât de clar

Băsescu, la Şcoala de Vară a UNPR: Dacă nu sunt întrebări, hai la o cafea. Gabi, am fost atât de clar (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

La finalul discursului susţinut de Traian Băsescu, Gabriel Oprea, liderul executiv al UNPR, i-a invitat pe participanţii la Şcoala de Vară prezenţi în sală să adreseze întrebări preşedintelui, însă nimeni nu s-a oferit să facă acest lucru.

"Dacă nu sunt întrebări, hai la o cafea", a spus Băsescu râzând.

Gabriel Oprea a mai aşteptat câteva secunde în speranţa că cineva dintre participanţi va adresa o întrebare.

"Nu, chiar nu sunt, Gabi! Am fost atât de clar, îţi dai seama", a comentat Băsescu, fiind aplaudat de cei din sală.

Înaintea acestui moment, în timpul discursului susţinut de la prezidiul la care se aflau liderii UNPR, preşedintelui Traian Băsescu i-a sunat telefonul mobil, el spunând, râzând: "Poate e fi-mea", după care a răspuns: "Sun eu puţin mai târziu, multumesc".

După acest moment, preşedintele şi-a continuat discursul.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, sâmbătă, la Mangalia, la Şcoala de vară a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, la începutul discursului său el mulţumindu-le liderilor formaţiunii că au asigurat stabilitatea guvernării, într-o perioadă extrem de dificilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici