Băsescu: M-am întâlnit cu Vântu, dar nu într-o parcare, relaţia noastră e alterată

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că, în cursul mandatului, s-a întâlnit cu diverşi oameni de afaceri, inclusiv cu Sorin Ovidiu Vântu, dar nu într-o parcare, şi a caracterizat relaţia sa cu acesta drept "alterată".

105 afișări
Imaginea articolului Băsescu: M-am întâlnit cu Vântu, dar nu într-o parcare, relaţia noastră e alterată

Băsescu: M-am întâlnit cu Vântu, dar nu într-o parcare, relaţia noastră e alterată (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt declaraţii contradictorii ale domnului Vântu. Dacă vă uitaţi în declaraţia dânsului din martie anul acesta, spune că nu s-a întâlnit niciodată cu mine. Acum, realitatea este că nu a existat om de afaceri cu care eu să nu mă întâlnesc în mandatul meu. Unii au rămas în relaţia firească preşedinte - comunitate de afaceri, alţii s-au supărat. Vântu este printre cei rămaşi supăraţi. Dar, şi aici vreau să vă spun că m-am întâlnit şi cu Voiculescu, şi cu...", a declarat Traian Băsescu, la Kiss FM.

El a catalogat drept "copilării" declaraţiile lui Sorin Ovidiu Vântu conform cărora s-ar fi întâlnit cu acesta într-o parcare.

"Astea sunt copilării. M-am întâlnit şi cu Voiculescu, şi cu Patriciu şi e de notorietate întâlnirea. M-am întâlnit şi cu Becali", a spus Băsescu.

Şeful statului a adăugat că a te întâlni cu oameni de afaceri nu este o problemă.

"Problema este cum rămâne fiecare după această întâlnire. Şi eu trebuie să spun cu oarecare regret că, după întâlnirile cu Patriciu, relaţia noastră a devenit foarte proastă. Mi l-am făcut duşman. După întâlnirile sau întâlnirea cu Vântu, relaţia noastră e alterată. Mi l-am făcut duşman", a mai spus Traian Băsescu.

Sorin Ovidiu Vântu a declarat, joi, la Realitatea TV, că în 2004 s-a întâlnit, într-o parcare din Tâncăbeşti, cu Traian Băsescu, discutându-se despre sprijin pentru ca acesta să câştige alegerile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici