Băsescu merge la summitul ONU privind schimbările climatice

Preşedintele Traian Băsescu va participa, joi şi vineri, la Copenhaga, la reuniunea la nivel înalt a Conferinţei ONU privind schimbările climatice.

25 afișări
Imaginea articolului Băsescu merge la summitul ONU privind schimbările climatice

Băsescu merge la summitul ONU privind schimbările climatice

"Preşedintele României, Traian Băsescu, va participa, în perioada 17-18 decembrie, la reuniunea la nivel înalt a Conferinţei ONU privind schimbările climatice, care se desfăşoară la Copenhaga", a anunţat, miercuri, Preşedinţia.

Conferinţa ONU privind clima a început, în 7 decembrie, la Copenhaga. Reprezentanţii celor 192 de state au participat la două săptămâni de negocieri, care se vor încheia la 18 decembrie, în prezenţa a peste 100 de şefi de stat şi de guvern, a relatat AFP.

Premierul danez, Lars Loekke Rasmussen, a preluat, miercuri, preşedinţia conferinţei ONU pe tema climei care se desfăşoară la Copenhaga, înlocuind-o pe Connie Hedegaard, care a coordonat consultările informale pentru găsirea unui acord împotriva încălzirii globale, potrivit AFP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici