Băsescu mergea la vila lui Solomon cu elicopterul

Primarul considerat acum pericol social i-a oferit un important sprijin politic şi financiar lui Traian Băsescu. Conform unor surse din anturajul lui Solomon, întreaga campanie a lui Traian Băsescu din Craiova a fost susţinută financiar de Solomon, din surse proprii, iar costurile s-au ridicat la peste 7 miliarde de lei vechi, informează cotidianul Gândul.

46 afișări
Imaginea articolului Băsescu mergea la vila lui Solomon cu elicopterul

Băsescu mergea la vila lui Solomon cu elicopterul (Imagine: Bogdan Dănescu/mediafax Foto)

Faptul că primarul Antonie Solomon şi preşedintele Traian Băsescu erau foarte apropiaţi o dovedeşte şi episodul petrecut de Paşte, în urmă cu trei ani: preşedintele Traian Băsescu împreună cu soţia şi fiica sa s-au deplasat cu elicopterul la vila lui Solomon de la Leamna, pentru a servi masa de sărbătoare.

Citeşte mai multe despre relaţia primarului Antonie Solomon cu Băsescu pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici