Băsescu: Niciodată în viaţa mea nu am lovit, nu am bătut un copil

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, la sediul său de campanie, că niciodată în viaţa lui nu a lovit vreun copil, al său sau al altora, susţinând că s-a ajuns "prea departe cu campania murdară" şi că acest lucru "arată disperare".

107 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Niciodată în viaţa mea nu am lovit, nu am bătut un copil

Băsescu: Niciodată în viaţa mea nu am lovit, nu am bătut un copil (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

"Aş vrea să încep cu o precizare necesară: Niciodată în viaţa mea nu am lovit un copil. Nu mi-am lovit copiii, nu mi-am lovit soţia, nu am lovit copiii altora. Nu i-am lovit, nu i-am bătut", a spus Băsescu, referindu-se la imaginile difuzate pe internet şi în presă potrivit cărora ar fi lovit un copil.

El a opinat că s-a ajuns "prea departe" cu campania murdară.

"Vă pot spune ce văd eu pe caseta pe care o difuzaţi. M-am uitat foarte atent la emisiune. Văd o femeie disperată, cu care vorbeam, aproape în genunchi şi văd un copil care râde după ce se dă înapoi. Nu cred că un copil lovit, aşa cum spunea domnul Patriciu, întâi în plex şi pe urmă peste faţă, râde şi nu îşi pune mâinile la faţă sau la plex. Cred că s-a ajuns prea departe cu campania murdară şi asta arată disperarea", a continuat el.

Traian Băsescu a mai spus că vrea să se ştie că nu este disperat şi nici utilizarea poveştii Hayssam sau a unui copil în campania electorală nu-l vor face să fie mai puţin aspru cu cei care dau lecţii de moralitate, de genul lui Dinu Patriciu.

El a opinta că acesta, probabil, "dacă nu ar fi beneficiat de clemenţa lui Adrian Năstase, pentru 600 de milioane de dolari datorii la stat, ar fi fost bani pentru mai mulţi copii decât îşi imaginează domnia sa".

"În ceea ce mă priveşte, i-aş aduce aminte şi domnului Patriciu, şi celor care speculează, inclusiv domnului Ponta, căruia i-am ţinut copilul în braţe de ziua lui - l-am văzut şi pe dânsul speculând - dar v-aş aduce aminte că, din dragoste pentru copii, când eram ministrul Transporturilor, am sacrificat un hotel al Metrorex pentru a pune aceşti copii în adăpost", a afirmat el.

Băsescu a mai spus că nu face comentarii asupra calităţii casetei difuzate.

"Rămâne însă afirmaţia fermă că suntem într-o campanie care a ajuns prea departe din punctul de vedere al unei campanii murdare, că ne dau lecţii oamenii imorali. Şi închei spunând cu ce am început: niciodată n-am lovit, n-am bătut un copil. Eu iubesc copiii", a conchis el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici