Băsescu îi răspunde lui Pop: Nu am făcut cursuri de masterat. Nu sunt nici doctor, nici dottore

Traian Băsescu a infirmat, în cadrul unei declaraţii la Palatul Cotroceni, că ar fi făcut cursuri de masterat. Preşedintele a susţinut, de asemenea, că nu este "nici doctor, nici dottore".

5652 afișări
Imaginea articolului Băsescu îi răspunde lui Pop: Nu am făcut cursuri de masterat. Nu sunt nici doctor, nici dottore

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

DECLARAŢIILE PREŞEDINTELUI:

- Am înţeles că un domn ministru spune că am absolvit un masterat. Niciodată nu am făcut cursuri de masterat. Nu sunt nici doctor, nici dottore.

- Am făcut serviciu pe cele mai grele nave şi pe cele mai riscante.

- Nu m-am apucat de politică înainte să fiu un excelent profesionist. Cine s-a uitat la finala Campionatului European a văzut că terenul avea 100 de metri, nava mea avea 306 metri. Aceste nave nu li se dau niciunui doctor sau vreun dottore.

- Eu nu am nevoie nici de masterate false, nici de doctorate false ca să fiu profesional împlinit.

- Îi invit pe cei cu doctorate şi masterate false să renunţe la politică. Nu poţi să reuşeşti în politică atunci când tu nu ai reuşit în viaţă.

- Nu mi-a dat nimeni o diplomă de master sau de doctor. Vreau să pun capăt acestei minciuni!

- Nu mă refer la nimeni anume când spun că cei care au titluri false să demisioneze. Am observat că sunt foarte mulţi politicieni care au încercat să-şi acopere nereuşitele împopoţonându-se cu titluri falsificate.

- Mi se pare că am ajuns la un moment al adevărului, în care impostura din politică trebuie să dispară.

- Dragii mei şi dragi români, eu nu am titluri false. Nu mă faceţi master pentru că nu mă recunosc a fi, nu mă faceţi nici doctor pentru că nu mă recunosc a fi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici