Băsescu: Nu-l văd pe Geoană în PDL, UNPR. N-am văzut prostie mai mare decât oferirea şefiei Senatului

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la TVR, că nu-l vede pe Mircea Geoană nici în PDL nici în UNPR, menţionând că nu a mai văzut "prostie mai mare decât oferirea pe tavă" a singurei funcţii care permitea opoziţiei să facă politică legislativă.

728 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nu-l văd pe Geoană în PDL, UNPR. N-am văzut prostie mai mare decât oferirea şefiei Senatului

Băsescu: Nu-l văd pe Geoană în PDL, UNPR. N-am văzut prostie mai mare decât oferirea şefiei Senatului (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

El a spus că Geoană este un politician matur.

"În interiorul PDL - exclus. Mircea Geoană e un om politic matur (...). Nu am văzut prostie mai mare decât să-ţi pui pe tavă singura funcţie din care puteai să mai faci politică legislativă, dar asta e treaba partidului. Eu nu-l văd pe Mircea Geoană nici în PDL nici în UNPR", a declarat Traian Băsescu.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că BPN a votat unanim ca recomandarea Comisiei de integritate de excludere a lui Mircea Geoană din partid să fie supusă dezbaterii Comitetului Executiv.

Ponta a spus că reconfirmarea, prin vot unanim al BPN, a deciziei de săptămâna trecută de a-l înlocui pe Mircea Geoană de la preşedinţia Senatului, precum şi votul unanim ca recomandarea de excludere a acestuia din PSD să fie supusă dezbaterii Comitetului Executiv, arată că PSD s-a desprins de trecut.

"În acest moment, în PSD nu mai decid nici Vîntu, nici Guşă, nici UNPR", a adăugat el.

Ponta a anunţat că a fost convocat Comitetul Executiv al PSD pentru 22 noiembrie, la şedinţă urmând să fie invitat şi Mircea Geoană.

Fostul lider al PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, că aşteaptă fără prea multe speranţe Comitetul Executiv în care se va discuta propunerea de excludere a sa din partid, întrucât actualul preşedinte, Victor Ponta, a redus la tăcere oameni curajoşi până acum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici