Băsescu: Nu ştiu dacă decizia de marţi mă face optimist sau pesimist, viaţa nu e o decizie a CC

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, afirmă că este optimist de fel, dar nu ştie dacă hotărârea pe care Curtea Constituţională o va lua marţi îl face optimist sau pesimist, precizând că viaţa nu este o decizie a CC şi nu se termină marţi.

2408 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nu ştiu dacă decizia de marţi mă face optimist sau pesimist, viaţa nu e o decizie a CC

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Eu sunt optimist de felul meu. Nu ştiu dacă neapărat decizia de marţi mă face optimist sau pesimist, pentru mine viaţa este altfel. Viaţa nu e o decizie a Curţii Constituţionale şi nu se termină viaţa marţi", a spus Băsescu, aflat, în acest week-end, într-o minivacanţă în judeţele Harghita şi Covasna.

Întrebat de presă dacă există viaţă şi după referendum, Traian Băsescu a răspuns: "Categoric da".

El a mai spus că avizul legat de suspendare a fost dat în 15 ore, iar decizia privind validarea sau invalidarea referendumului este aşteptată de aproape o lună.

"Asta şi pentru că se trimit Curţii hârtii necorelate", a mai spus Băsescu.

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că nimeni nu va accepta ca judecătorii Curţii Constituţionale să invalideze cu cinci voturi la patru referednumul de demitere a lui Traian Băsescu, el precizând că legea obligă ca decizia să fie luată cu şase voturi la trei.

El a mai spus că este de părere că Traian Băsescu are şanse minime de a reveni la Cotroceni.

"Şansele lui Traian Băsescu de a reveni la Cotroceni sunt minime, eu cred într-un verdict corect al Curţii Constituţionale", a spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici