Băsescu, Oanei Mizil, îmbrăcată în haine de deţinut: Chiar credeţi că era nevoie de acest circ?

Preşedintele Traian Băsescu a întrebat-o, marţi, pe deputatul PSD Oana Mizil, care îl aştepta îmbrăcată în haine de deţinut la intrarea în plenul Parlamentului, dacă era nevoie de acest circ.

239 afișări
Imaginea articolului Băsescu, Oanei Mizil, îmbrăcată în haine de deţinut: Chiar credeţi că era nevoie de acest circ?

Băsescu, Oanei Mizil, îmbrăcată în haine de deţinut: Chiar credeţi că era nevoie de acest circ? (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu a fost întâmpinat, marţi, la intrarea în plenul Parlamentului, unde susţine un discurs, de deputatul PSD Oana Mizil, îmbrăcată în haine de deţinut, în semn de protest faţă de modul în care Camera Deputaţilor a adoptat Legea pensiilor.

Înainte de a intra în plen, Băsescu i s-a adresat deputatului PSD, întrebând: "Chiar credeţi că era nevoie de acest circ, doamnă?".

Oana Mizil a mers după Traian Băsescu în sala de plen, replicându-i: "Vreau doar să fiţi un bun român, domnule preşedinte".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici