Băsescu, pe Facebook: M-am mutat provizoriu la Scroviştea, într-un spaţiu RA-APPS

Fostul preşedinte Traian Băsescu a scris, luni, pe Facebook, că s-a mutat provizoriu la Scroviştea, la cererea sa, într-un spaţiu al RA-APPS de 120 de mp, precizând că atunci când se vor termina reparaţiile la vila din strada Gogol 2, va reveni în Bucureşti.

1762 afișări
Imaginea articolului Băsescu, pe Facebook: M-am mutat provizoriu la Scroviştea, într-un spaţiu RA-APPS

Traian Basescu (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Postarea de pe pagina de Facebook a lui Traian Băsescu este intitulată ”pentru cei care mor de grija altora...”.

Fostul şef al statului precizează că ”s-a mutat provizoriu la Scroviştea, la cererea sa, într-un spaţiu deţinut de RA-APPS care cuprinde un dormitor, o sufragerie, o baie, un birou şi o bucătărie”.

”Total, maxim 120 mp conform solicitării mele. Pentru a nu-mi încărca inutil factura la întreţinere. Când RA-APPS va termina reparaţiile în Gogol 2, pentru care am semnat contract, voi reveni în Bucureşti”, a menţionat Băsescu.

El mai adaugă: ”Nu beneficiez nici de păduri, nici de domenii de vînătoare”.

Guvernul a aprobat, pe 4 februarie, hotărârea prin care vila RA-APPS din cartierul Primăverii în care a locuit până în acest an Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, îi este atribuită fostului preşedinte Traian Băsescu spre utilizare ca reşedinţă.

Vila, cu şapte camere şi două camere de serviciu, are o suprafaţă utilă de 366 metri pătraţi, dintre care parter de 126 metri pătraţi şi etaj de 135 metri pătraţi, şi dispune de un teren în suprafaţă de 1.334 metri pătraţi, chiria lunară percepută până în prezent fostului chiriaş, Mioara Roman, ridicându-se la 6.205 euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici