Băsescu: PNL - USR-PLUS, pe punctul de a pierde alegerile în Capitală: Barna şi Orban l-au plimbat pe Nicuşor Dan ca pe urs în târg, cu un carton de gât

  • Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, spune că Alianţa PNL – USR-PLUS este pe punctul de a pierde alegerile în Capitală.
  • Fostul preşedinte lansează un atac la adresa lui Ludovic Orban.
  • Traian Băsescu: Barna şi Orban l-au plimbat pe Nicuşor Dan ca pe urs în târg, cu un carton de gât.
3944 afișări
Imaginea articolului Băsescu: PNL - USR-PLUS, pe punctul de a pierde alegerile în Capitală: Barna şi Orban l-au plimbat pe Nicuşor Dan ca pe urs în târg, cu un carton de gât

Foto: Mediafax

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, spune că Alianţa PNL – USR-PLUS  este pe punctul de a pierde alegerile în Capitală şi pune acest eşec pe seama faptului că partidul său a fost scos din alianţă. Fostul preşedinte lansează un atac la adresa lui Ludovic Orban.

Dacă Nicuşor Dan ar fi un tânăr, l-aş compătimi pentru naivitate. Dar pentru că la 51 de ani a acceptat compromisul sulfuros al eliminării PMP din alianţa care îl susţinea la Primăria Capitalei este primul vinovat, în condiţiile în care PMP l-a propus şi îndrăznesc să spun, l-a impus ca şi candidat al dreptei. Oricum PNL nu avea cu cine defila.  În cursul zilei de sâmbătă, liderii USR şi PNL, Barna şi Orban, l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs, pe însuşi Nicuşor Dan. Nenorociţii i-au legat de gât un carton mare pe care au desenat nişte cifre, au scris sub ele SONDAJ falsificând realitatea momentului. Să faci asta în ziua în care casele de sondaje îşi fac calibrarea şi toate partidele importante află intenţia de vot a momentului este o mare prostie”, a scris Traina Băsescu pe Facebook.

Fostul preşedinte a reclamat că lui i s-au tăiat 10 procente din sondaj, ceea ce ar fi doar o încercare de a redirija voturile sale.

Traian Băsescu consideră „o dramă politică” faptul că reprezentantul PNL şi USR „este pe punctul de a pierde alegerile” în favoarea Gabrielei Firea şi afirmă că dacă acest lucru se va întâmpla, el îl va lăsa pe Ludovic Orban fără serviciu la Palatul Victoria.

”Barna şi Orban l-au vândut pe Nicuşor Dan înainte de începerea campaniei, când, în ultima clipă au scos din alianţă PMP care ar fi garantat victoria dreptei, la fel cum de un an asigură guvernului Orban menţinerea la guvernare blocând moţiunile de cenzură. Aşa cum arată sondajele azi, Nicuşor Dan, PNL şi USR – PLUS pierd Capitala. Sper să nu am dreptate, dar dacă va fi aşa dragă Orban Ludovic, eu te scot în şuturi de la Palatul Victoria şi te las fără serviciu”, a mai spus Traian Băsescu.

Acesta a negat că s-ar retrage din cursa electorală în favoarea lui Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici