Băsescu, politicienilor maghiari: Oricine poate fi EXPULZAT în plin sejur, dacă nu respectă legile

Preşedintele Traian Băsescu le-a transmis, joi, un mesaj politicienilor maghiari care se anunţă în număr mare în România în următoarele zile, că "oricine poate fi cu uşurinţă expulzat în plin sejur de pe teritoriul României, dacă nu respectă legile şi Constituţia".

1027 afișări
Imaginea articolului Băsescu, politicienilor maghiari: Oricine poate fi EXPULZAT în plin sejur, dacă nu respectă legile

Băsescu, politicienilor maghiari: Oricine poate fi EXPLULZAT în plin sejur, dacă nu respectă legile

Şeful statului i-a averizat pe politicienii maghiari "să aibă în vedere că statul român nu va tolera mesaje care să contravină Constituţiei României".

El a precizat că măsuri vor fi anunţate vineri de Ministerul de Interne.

"Obiectivul nostru este că oamenii politici maghiari să nu utilizeze perioadele de campanie electorală pentru a face declaraţii care contravin Constituţiei României, statului de drept şi comportamentului unui oaspete pe teritoriul altor ţări", a mai spus Traian Băsescu.

El i-a transmis un mesaj şi liderului Jobbik, Vona Gabor: "Să fie convins domnul preşedinte al Jobbik că îi ştim foarte bine activitatea politică".

Preşedintele Traian Băsescu a avut, joi, o şedinţă de lucru inclusiv pe tema "problemei maghiare", cu premierul Victor Ponta, ministrul de Interne, Gabriel Oprea, reprezentanţii serviciilor de informaţii şi ai Ministerului de Externe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici