Băsescu: Premierul Boc mi-a fost, îmi este şi îmi va fi în continuare un partener

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la dezbaterea "România în UE. Cinci ani de la aderare", că premierul Emil Boc îi va fi în continuare un partener în ceea ce este de făcut pentru modernizarea statului şi atingerea standardelor europene de performanţă.

1186 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Premierul Boc mi-a fost, îmi este şi îmi va fi în continuare un partener

Băsescu: Premierul Boc mi-a fost, îmi este şi îmi va fi în continuare un partener (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

''Premierul Boc mi-a fost, îmi este şi îmi va fi în continuare un partener în ceea ce este de făcut'', a afirmat Băsescu, în contextul în care vorbea despre necesitatea modernizării instituţiilor statului şi a economiei pentru a continua procesul de integrare europeană şi de atingere a standardelor UE de performanţă.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, joi, la conferinţa "România în UE. Cinci ani de la aderare", organizată de MAE, MAEur şi Reprezentanţa CE în România. La eveniment au fost prezenţi şi premierul Emil Boc, ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici