Băsescu: Premierul Ponta nu îmi răspunde la telefon. Reacţia lui Victor Ponta

Preşedintele Traian Băsescu a spus, marţi, la Fundulea, că premierul Victor Ponta nu îi răspunde la telefon, el făcând aceste declaraţii după ce jurnaliştii l-au întrebat dacă a vorbit cu acesta despre problemele semnalate de el în domeniul agriculturii. Victor Ponta afirmă că are relaţii instituţionale foarte bune cu Preşedinţia, dar că nu răspunde la telefon unor "oameni neserioşi", adăugând că nu se aştepta ca preşedintele Traian Băsescu să apeleze la o remarcă celebră, şi anume "Primul-ministru nu vrea să vorbeşte cu noi".

2349 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Premierul Ponta nu îmi răspunde la telefon. Reacţia lui Victor Ponta

Băsescu: Premierul Ponta nu îmi răspunde la telefon (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Şeful statului a vorbit, în discursul rostit la Fundulea, unde a participat la "Ziua Cercetării Procera", despre problema neacordării în acest an de către Guvern a certificatelor de depozit pentru producătorii agricoli.

Întrebat apoi de jurnalişti dacă a încercat să discute cu premierul Victor Ponta despre această problemă, Băsescu a spus: "Nu îmi răspunde la telefon".

Premierul Ponta a declarat de mai multe ori în ultima perioadă că nu mai vorbeşte cu preşedintele Băsescu, ultima declaraţie în acest fiind făcută vineri, 16 august. El a susţinut din nou că nu a mai vorbit cu Traian Băsescu de după accidentul din Muntenegru, când a constatat că şeful statului "s-a folosit de moartea unor oameni".

Ponta: Nu răspund la telefon unor oameni neserioşi. Băsescu sabotează iar Guvernul, ca în 2012

Premierul Victor Ponta afirmă că are relaţii instituţionale foarte bune cu Preşedinţia, dar că nu răspunde la telefon unor "oameni neserioşi", adăugând că nu se aştepta ca preşedintele Traian Băsescu să apeleze la o remarcă celebră, şi anume "Primul-ministru nu vrea să vorbeşte cu noi".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici