Băsescu: PSD-ALDE au pierdut majoritatea. Fără voturile minorităţilor, moţiunea de cenzură nu ar fi trecut / Predoiu: PSD-ALDE nu mai au 233 voturi în Parlament

PMP şi PNL susţin că PSD-ALDE au pierdut majoritatea parlamentară, potrivit declaraţiilor făcute de preşedintele PMP, Traian Băsescu, şi de deputatul PNL Cătălin Predoiu, cei doi afirmând că fără voturile deputaţilor care reprezintă minorităţile naţionale moţiunea de cenzură nu ar fi trecut.

4156 afișări
Imaginea articolului Băsescu: PSD-ALDE au pierdut majoritatea. Fără voturile minorităţilor, moţiunea de cenzură nu ar fi trecut / Predoiu: PSD-ALDE nu mai au 233 voturi în Parlament

Băsescu: PSD-ALDE au pierdut majoritatea / Predoiu: PSD-ALDE nu mai au 233 voturi în Parlament

"Dragnea şi Tăriceanu, aţi pierdut! Fără voturile minorităţilor, moţiunea de cenzură nu ar fi trecut. Alianţa PSD-ALDE a pierdut majoritatea. Deci, este normal să piardă şi guvernarea", a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, într-o postare pe Facebook.

La rândul său, deputatul PNL Cătălin Predoiu a afirmat că moţiunea de cenzură a trecut cu 241 voturi, dintre care 15 au venit de la minorităţile naţionale, ceea ce arată că PSD-ALDE nu mai dispun de 233 de voturi în Parlament.

"PSD-ALDE nu mai au majoritate. Moţiunea a trecut cu 241 voturi, dar 15 au venit de la minorităţile naţionale. Jumătate plus unu înseamnă 233, ori votul de astăzi a demonstrat că PSD- ALDE nu mai dispun de 233 de voturi în Parlament. Pentru că, 241 minus 15 voturi de la minorităţi fac 226", a declarat deputatul PNL Cătălin Predoiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici