Băsescu, râzând, despre o afirmaţie a sa din 2009: Eram sub influenţa alcoolului - VIDEO

Şeful statului ar fi afirmat, marţi, la întâlnirea cu parlamentarii, într-un schimb de replici despre pensia socială minim garantată, potrivit unei înregistrări Antena 3, că s-a aflat "sub influenţa băuturilor alcoolice" atunci când a susţinut, în 2009, că aceasta trebuie să fie de 500 de lei.

148 afișări
Imaginea articolului Băsescu, râzând, despre o afirmaţie a sa din 2009: Eram sub influenţa alcoolului - VIDEO

Băsescu, râzând, despre o afirmaţie a sa din 2009: Eram sub influenţa alcoolului (Imagine:Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Afirmaţiile îi sunt atribuite lui Traian Băsescu de Antena 3, care a dat publicităţii, marţi, o înregistrare despre care afirmă că ar fi fost făcută la întâlnirea de marţi dintre preşedinte şi parlamentarii "din arcul puterii".

Potrivit înregistrării audio difuzată marţi seară de Antena 3, unul dintre participanţi, un parlamentar, îi spune şefului statului, în legătură cu pensia socială minim garantată: "În 2009 mi-aţi spus că ar fi fost bine ca ea să fi fost de 500 de lei".

"Eram sub influenţa băuturilor alcoolice", îi răspunde Băsescu, după care pe înregistrarea dată publicităţii de Antena 3 se aud râsete.

"Deci aşa mi-aţi spus, şi ştiu că atunci credeaţi foarte mult în această treabă", continuă înterlocutorul preşedintelui.

În replică, Băsescu îi spune acestuia că "asta" a fost "lansată" în campania din 2008 şi susţinută de guvernul de atunci, care a decis majorarea ei fără a-l consulta.

"Eu, în campania prezidenţială, nu am susţinut aşa ceva", continuă Băsescu.

"Nu aţi vorbit în campanie despre pensia socială minim garnatată?", revine interlocutorul preşedintelui.

Acesta răspunde: "Nu am vorbit despre ea pentru că era deja introdusă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici