Băsescu: Rog opoziţia să revină în Parlament, locul de dezbatere a problemelor politice

Preşedintele Traian Băsescu a spus, miercuri, în Parlament că adresează opoziţiei rugămintea de a reveni în Legislativ şi a discuta problemele politice aici, unde este locul de dezbatere a chestiunilor politice şi administrative.

314 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Rog opoziţia să revină în Parlament, locul de dezbatere a problemelor politice

Băsescu: Rog opoziţia să revină în Parlament, locul de dezbatere a problemelor politice (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu şi-a început mesajul adresat în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului cu solicitarea adresată opoziţiei de a reveni în Legislativ.

"Aici e locul de dezbatere a problemelor politice şi a celor administrative care ţin de Parlamentul României (...) Dacă avem un garant real al democraţiei în România, acesta este Parlamentul. Oricât l-am critica, în situaţii de derapaj el vine şi le corectează (…) Nu este cea mai bunã soluţie să subminezi cea mai importantã instituţie a statului român”, a spus preşedintele.

El a arătat că regretă "în modul cel mai sincer" că ppoziţia lipseşte miercuri din Parlament, la fel ca la toate discursurile sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici