Băsescu: Românii îi vor aprecia pe cei care se bat cu criza, nu pe cei care se ascund

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, în Parlament, că în calitate de om politic experimentat ştie că românii îi vor aprecia pe cei care se vor bate cu criza, şi nu pe aceia care se ascund de efectele măsurilor anticriză.

14 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Românii îi vor aprecia pe cei care se bat cu criza, nu pe cei care se ascund

Băsescu: Românii îi vor aprecia pe cei care se bat cu criza, nu pe cei care se ascund (Imagine: Bogdan Maran/Arhiva Mediafax Foto)

"Ca om politic cu experienţă, vă pot spune că românii îi vor aprecia pe aceia care se vor bate cu criza, şi nu pe aceia care se ascund de efectele măsurilor anticriză", le-a spus şeful statului parlamentarilor.

Preşedintele a făcut un apel la parlamentari să dea dovadă de responsabilitate şi să adopte pachetul de legi necesare pentru a duce la bun sfârşit acordul cu FMI, Banca Mondială şi UE.

Preşedintele Băsescu a susţinut, marţi, în Camerele reunite, o alocuţiune care a durat mai puţin de un sfert de oră, în care a propus forţelor politice un moratoriu pentru deblocarea activităţii Parlamentului, el precizând că sunt necesare acţiuni ferme şi consecvente la nivelul Guvernului şi Legislativului în următoarele 30-45 de zile.

La şedinţa Camerelor reunite, parlamentarii opoziţiei nu au asistat.

În schimb, au fost prezenţi premierul Emil Boc şi alţi membri ai Cabinetului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici