Băsescu: Românii trebuie să joace cartea pe care o au, mergând la referendum şi votând oricum

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, vineri seară, la Digi 24, că "este un moment de cumpănă" pentru România şi că, deşi absenteismul la referendum i-ar garanta rămânerea în funcţie, el le spune românilor că trebuie să joace cartea pe care o au mergând la referendum şi votând oricum.

909 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Românii trebuie să joace cartea pe care o au, mergând la referendum şi votând oricum

Traian Băsescu (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

"E un moment de cumpănă. Acţiunea politicienilor ne va costa mulţi ani. Ne vor trebui 3, 4, 5 ani până redobândim încrederea. (...) Există o soluţie: ca poporul să invalideze ce au făcut politicienii, să spună «Nu»", a afirmat Traian Băsescu.

El a susţinut că, dacă românii merg la vot în 29 iulie, atunci nimeni nu mai poate spune că în România este încălcat statul de drept.

"Românii au cartea asta şi trebuie să o joace (...), mergând şi votând oricum", a subliniat Băsescu la Digi 24.

"Mie îmi garantează rămânerea în funcţie absenteismul, dar eu le spun românilor «Nu faceţi asta, pentru că ne putem reaşeza de unde am plecat pe 3 iulie", a mai declarat Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici