Băsescu: Situaţia din România aparent este bună

Preşedintele Traian Băsescu i-a spus, miercuri, vicepremierului britanic Nick Clegg, în timpul unei întâlniri bilaterale, că situaţia din România "aparent este bună", dar că trebuie finalizat procesul de reechilibrare a bugetului, în contextul măsurilor anticriză.

20 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Situaţia din România aparent este bună

Băsescu: Situaţia din România aparent este bună (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Şeful statului a avut, miercuri, o întrevedere bilaterală cu vicepremierul britanic, în marja Summit-ului OSCE din Kazahstan, context în care Clegg s-a interesat de situaţia din România.

"Aparent este bună. Trebuie să echilibrăm bugetul. (...) Întregul sistem trebuie schimbat", a explicat Traian Băsescu, la începutul întrevederii bilaterale cu Nick Clegg.

La rândul său, oficialul britanic a amintit că miercuri a fost Ziua Naţională a României: "Am auzit că este Ziua Naţională a ţării dumneavoastră. E fantastic".

Tot miercuri, şeful statului român a mai avut întâlniri bilaterale cu omologul său kazah, Nursultan Nazarbayev, şi cu Înaltul Comisar pentru Minorităţi Naţionale, Knut Vallebak.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici