Băsescu: SRI nu a fost fluctuant la schimbarea majorităţilor politice

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la Bilanţul activităţii SRI pe 2012, că este mulţumit de activitatea Serviciului şi că a putut constata că instituţia nu a fost fluctuantă la schimbarea majorităţilor politice.

351 afișări
Imaginea articolului Băsescu: SRI nu a fost fluctuant la schimbarea majorităţilor politice

Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"În ceea ce mă priveşte, sunt mulţumit de activitatea SRI. Am constatat ceea ce era de constatat şi anume că Serviciul nu este fluctuant în funcţie de majorităţile politice şi că rămâne ancorat în realizarea misiunilor sale şi în legea după care funcţionează", a afirmat Băsescu, în declaraţia de presă comună cu şeful SRI, George Maior.

Preşedintele Băsescu a felicitat SRI ca instituţie, precum şi salariaţii acesteia, "ofiţeri, subofiţeri, angajaţi civil" şi le-a urat succes în continuare.

Directorul SRI, George Maior, a menţionat, în declaraţia de presă, că în anul 2012 activitatea instituţiei s-a desfăşurat cu profesionalism, fără niciun fel de influenţe din exterior, inclusiv politice.

Maior a susţinut că, deşi anul 2012 a fost unul electoral, SRI şi-a desfăşurat activitatea bazându-se pe criteriile de independenţă, neutralitate şi profesionalism.

"În 2012, Serviciul şi-a putut îndeplini misiunea cu profesionalism şi fără niciun fel de influenţe din exterior, inclusiv politice", a adăugat directorul SRI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici