Băsescu: Sunt optimist legat de evoluţiile viitoare ale României

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la TVR, că este optimist în ceea ce priveşte evoluţiile viitoare ale României, el precizând că ţara a evitat derapajul şi se află "pe un drum de ieşire din criză"

49 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Sunt optimist legat de evoluţiile viitoare ale României

Băsescu: Sunt optimist legat de evoluţiile viitoare ale României (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Sunt optimist legat de evoluţiile viitoare ale României", a spus preşedintele la TVR.

El a adăugat că România are bani europeni la dispoziţie pentru dezvoltare şi că vor fi găsite resursele necesare pentru acoperirea deficitului bugetar.

"Avem bani cu care să ne dezvoltăm - bani europeni. Vom găsi resurse cu care să ne acoperim deficitul bugetar. Nu e bine că încă mai împrumutăm pentru consum, va trebui şi la anul să plătim şi din împrumuturi şi pensiile şi salariile şi ajutoarele sociale. Dar România este pe un drum de ieşire din criză şi nu vom ajunge ca ţările pe care le vedem deja intrate în derapaj şi vom mai vedea şi altele", a spus el.

El a menţionat că un obiectiv pentru 2011 este consolidarea fiscală.

"România a evitat derapajul şi îşi ia drumul spre creştere economică. Putem fi optimişti", a mai spus preşedintele, adăugând că are dreptate "cu siguranţă" .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici