Băsescu: Suntem surprinşi că decizia de aderare la Schengen întârzie, deşi situaţia e clară

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la întâlnirea cu şefii misiunilor diplomatice, că România este surprinsă de faptul că decizia de aderare la spaţiul Schengen întârzie, deşi situaţia de drept şi de fapt este clară, toate condiţiile fiind îndeplinite.

523 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Suntem surprinşi că decizia de aderare la Schengen întârzie, deşi situaţia e clară

Băsescu: Suntem surprinşi că decizia de aderare la Schengen întârzie, deşi situaţia e clară

Referindu-se la aderarea la spaţiul Schengen, preşedintele Băsescu a declarat: "Suntem surprinşi că, după ce am ridicat problema de două ori în Consiliul european, în octombrie şi în decembrie, decizia de aderare întârzie, deşi situaţia de drept şi de fapt este clară".

Şeful statului a susţinut că "toate condiţiile sunt îndeplinite pentru o decizie favorabilă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici