Băsescu: Toate partidele vor fi afectate de dosarul EADS

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că toate partidele vor fi afectate de dosarul EADS, dacă ceea ce a avut el în informări se materializează.

2899 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Toate partidele vor fi afectate de dosarul EADS

Băsescu: Toate partidele vor fi afectate de dosarul EADS

Întrebat, într-o emisiune a postului B1 TV, ce tabără politică ar fi mai afectată politic de dosarul EADS, dacă acesta ar apărea, Traian Băsescu a spus: "Toate taberele politice (...). Este clar că toate partidele vor fi afectate dacă ceea ce am avut eu în informări se materializează".

Despre faptul că se speculează că dosarul ar fi "la nivel de premieri", Băsescu a spus că "nu ar intra în zona asta".

"Bineînţeles că nu la Ministerul Culturii o să găsiţi şi nici la Elena Udrea, nu o să găsiţi vreo tangenţă cu EADS-ul. Nu au avut legătură", a spus Traian Băsescu.

El a respins, răspunzând unei întrebări, "ideea unor politicieni" că serviciile ar fi implicate în faptul că dosarul EADS nu a apărut încă.

"Şi Microsoft şi EADS sunt dependente foarte mult de nişte comisii rogatorii, pe care oricât ar dori DNA-ul să le pună mâine, nu poate, pentru că ele se formează după nişte reguli", a mai arătat Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici