Băsescu: Toţi cei care au venit să ceară votul sunt parte a unei înşelătorii, mai ales cei la putere

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că românii vor constata după alegeri că toţi cei care au venit să le ceară votul "sunt parte a unei înşelătorii", în special cei aflaţi acum la putere, pentru că nu au respectat votul românilor pentru reducerea numărului de parlamentari.

529 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Toţi cei care au venit să ceară votul sunt parte a unei înşelătorii, mai ales cei la putere

Băsescu: Toţi cei care au venit să ceară votul sunt parte a unei înşelătorii, mai ales cei la putere (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

"Mâine este Ziua Constituţiei. Constituţia a fost adoptată în 1991, a fost revizuită în 2003 şi trebuia revizuită din nou în urma referendumului din 2009 prin care românii, cei care mâine sunt chemaţi să voteze un nou Parlament au cerut să avem Parlament unicameral şi doar 300 de parlamentari. Din păcate, românii vor constata după alegeri că toţi cei care au venit să le ceară votul sunt parte a unei înşelătorii şi în mod deosebit cei care astăzi se află la putere, pentru că ei s-au opus revizuirii Constituţiei, neputându-se realiza acele două treimi din Parlament", a afirmat Traian Băsescu.

El a continuat spunând că românii vor constata că numărul parlamentari va creşte de la circa 470 la circa 520.

"Sunt foarte mulţi din parlamentarii care acum cer voturile sub sigla USL care au votat măsurile de austeritate (...). Nu ştiu până unde poate să meargă lipsa de cinste în politică, dar pare-se că  merge, vom vedea duminică seară", a adăugat preşedintele Băsescu.

Preşedintele le-a mai transmis românilor că poate sâmbătă, când nu mai este campanie, îndreaptă un gând bun şi către Constituţie.

Ziua Constituţiei României a fost instituită prin Legea 120 din 1995.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici