Băsescu: Trebuie să se termine cu fanariotismele, ţara nu are bani pentru construcţia de biserici

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la RRA, că a fost extrem de nemulţumit că în buget au fost repartizaţi bani pentru obiective legate de interesele fiecărui parlamentar, arătând că trebuie să se termine cu aceste "fanariotisme", pentru că nu sunt bani pentru construcţia de biserici.

48 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Trebuie să se termine cu fanariotismele, ţara nu are bani pentru construcţia de biserici

Băsescu: Trebuie să se termine cu fanariotismele, ţara nu are bani pentru construcţia de biserici (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Un lucru cu care am fost extrem de nemulţumit în buget este repartizarea de bani pe obiective de interese pentru fiecare parlamentar. Să terminăm cu aceste fanariotisme, că ţara nu are bani pentru construirea de biserici", a spus şeful statului la RRA.

El a arătat că ştie că aceşti parlamentari nu duc aceşti bani acasă, dar nu este timpul pentru construcţia de biserici. "Avem alte priorităţi, construirea de diguri pentru inundaţii, baraje", a adăugat Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici