Băsescu: Victor Ponta "nu mai mănâncă ouă roşii la Palatul Victoria"

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat marţi, la B1Tv, că perspectiva este ca guvernul Ponta să fie "dărâmat", susţinând că intuiţia sa îi spune că se şubrezeşte coaliţia si, dacă preşedintele Iohannis face un mic efort, Victor Ponta "nu mai mănâncă ouă roşii la Palatul Victoria".

1628 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Victor Ponta "nu mai mănâncă ouă roşii la Palatul Victoria"

Băsescu: Victor Ponta "nu mai mănâncă ouă roşii la Palatul Victoria"

"Perspectiva este să fie dărâmat guvernul. Intuiţia îmi spune că se şubrezeşte solidaritatea coaliţiei. Dacă preşedintele Iohannis face un mic efort, Ponta nu mănâncă ouă roşii la Palatul Victoria", a afirmat Băsescu.

Traian Băsescu a arătat că, în locul lui Klaus Iohannis, el ar face demersuri pentru a avea guvernul. "Un preşedinte care nu are guvernul său nu îşi poate face programul", a mai spus Băsescu.

El a spus că Iohannis ar trebui să "şubrezească" premierul. "La cât face Ponta, să nu găseşti două motive să spui ceva, e greu de imaginat. E alt stil, eu aş fi făcut-o",a adăugat Băsescu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici