Băsescu: Voi face tot ce ţine de mine pentru o instalare constituţională a Guvernului

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Cotroceni, că va face tot ce ţine de el pentru o instalare constituţională a Guvernului şi pentru respectarea Constituţiei, el menţionând că face şi o sugestie: "Citiţi Programul aprobat de Parlament, pentru curiozitate".

122 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Voi face tot ce ţine de mine pentru o instalare constituţională a Guvernului

Traian Băsescu (Imagine: Raul Ştef / Mediafax Foto)

Întrebat, după declaraţia de presă privind situaţia din Ucraina, despre negocierile amânate dintre USD şi UDMR pentru formarea Guvernului, Băsescu a răspuns: "Despre Guvern vorbim mâine".

"Vă asigur că vreau să vorbesc, dar nu vreau să ascund un subiect atât de important. Vreau să înţelegeţi asta. Subiectul Ucraina este extrem de important şi cred că nu este momentul să îl amestec cu alte subiecte, de politică internă", a adăugat şeful statului.

El a precizat că va face ce ţine de el pentru o instalare constituţională a Guvernului.

"Ce vă asigur este că, din punctul meu de vedere, voi face tot ce ţine de mine pentru o instalare consituţională a Guvernului şi pentru respectarea tuturor articolelor din Constituţie", a mai spus Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici