BEC: Lista celor 18 candidaţi din partea organizaţiilor minorităţilor naţionale care au obţinut mandate de deputat

Toţi cei 18 candidaţi din partea organizaţiilor minorităţilor naţionale au câştigat un mandat de deputat în urma alegerilor parlamentare de duminică, 9 decembrie, potrivit anunţului făcut, marţi, de purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ.

2235 afișări
Imaginea articolului BEC: Lista celor 18 candidaţi din partea organizaţiilor minorităţilor naţionale care au obţinut mandate de deputat

BEC: Lista celor 18 candidaţi din partea organizaţiilor minorităţilor naţionale care au obţinut mandate de deputat (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Aceşti candidaţi au obţinut în alegeri cel puţin 10% din coeficientul electoral naţional.

Astfel, în legislatura 2012-2016, vor face parte din Legislativ, la Camera Deputaţilor:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici