Becali: Am votat să scăpăm ţara de diavoli - VIDEO

Candidatul PNG-CD la Preşedinţie, George Becali, a votat atât pentru prezidenţiale, cât şi pentru referendumul naţional şi cel local din Voluntari, declarând, la ieşirea din secţia de vot, că a votat ca să scape ţara de diavoli.

133 afișări
Imaginea articolului Becali: Am votat să scăpăm ţara de diavoli - VIDEO

Becali: Am votat să scăpăm ţara de diavoli (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Forfota jurnaliştilor care l-au însoţit pe Becali în secţia de votare de la Şcoala Generală nr. 3 din Pipera i-a deranjat pe unii dintre alegătorii care aşteptau la coadă pentru a vota, aceştia criticând faptul că, preţ de câteva minute, nu au putut intra în sala de clasă în care se afla comisia electorală.

Becali a votat după ce i-a fost adusă cartea de identitate, mai întâi pentru preşedinte şi referendumul naţional. El a fost apoi preluat de o femeie, cu care părea că se cunoaşte, şi dus pe coridoarele şcolii, către sala de clasă în care era amenajată secţia de votare pentru referendumul local.

"Gigi, hai să votezi şi pentru sectorul 7", i-a spus femeia.

Becali a urmat-o, spunând, cu zâmbetul pe buze: "Votăm, votăm! Să facem şi sectorul 7!".

Ajuns în secţia de votare pentru referendumul local, Becali a prezentat actul de identitate, a semnat pe lista electorală permanentă şi a primit buletinul de vot şi ştampila. Fără a mai merge în cabină, Becali a ştampilat buletinul în mână, la vedere, opţiunea lui fiind văzută de întreaga asistenţă.

Becali a băgat buletinul de vot în urnă şi a spus, ironic, uitându-se către jurnalişti: "Să trăiţi bine!"

Video Stirileprotv.ro

Întrebat de un jurnalist de ce nu a votat în cabină şi a ales să îşi facă publică opţiunea pentru "Da" la referendumul local, Becali a răspuns: "Te-am deranjat? Îmi pare rău, iartă-mă!".

Ieşind din secţia de votare, becali a spus: "Am votat să scăpăm de diavoli şi aici".

Becali a plecat de la secţia de vot la volanul maşinii sale Mercedes, cea care a fost miza scandalului în urma căruia a fost şi arestat preventiv o perioadă. El a fost însoţit de angajaţi ai Serviciului de Protecţie şi Pază.

Candidatul PNG-CD la prezidenţiale a s-a prezentat, duminică, la secţia de votare din Pipera unde este arondat, însă a venit fără actul de identitate.

Becali declara, în timp ce aştepta să îi fie adusă cartea de identitate, că înainte de vot a fost la biserică şi s-a rugat pentru ca, la finalul procesului de votare, România să aibă un conducător. El a refuzat să estimeze ce procent electoral va obţine, spunând evident că îşi doreşte să ia cât mai multe voturi pentru a intra în turul doi sau "pentru a negocia".

Candidatul PNG-CD a mai spus că în turul doi îl va susţine pe adversarul lui Traian Băsescu, oricare ar fi acesta.

"De asta am şi candidat, să scăpăm de tiranie", a spus Becali.

Locuitorii din oraşul Voluntari votează duminică şi pentru referendumul care priveşte transformarea localităţii în sectorul 7 al Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici